Interview Tijdschrift voor Remedial Teaching

Ik mag eindelijk mijn interview laten zien dat onlangs gepubliceerd is in het Tijdschrift voor Remedial Teaching. Ik ben een tijdje geleden geïnterviewd door Thea Verberk en zij heeft een drieluik geschreven over prikkelverwerking en wilde mij hier graag over interviewen. Na een heel leuk gesprek heeft zij een mooi artikel geschreven over prikkelverwerking en hierin mocht het Prikkelprofiel natuurlijk niet ontbreken. Ik ben hier heel erg trots op.

Wil je het hele artikel lezen, stuur me dan even een mailtje en stuur ik je het volledige interview 🙂

Geen categorie

Comments

 • Wilma Kanselaar ,

  Graag ontvang ik het interview om meer begrip te krijgen voormij dochter met deze dubbele diagnose.

  Alvast bedankt.

 • Leave a Comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Previous reading
  Interview Tijdschrift voor Remedial Teaching
  Next reading
  Waarom werkt het Prikkelprofiel zo makkelijk? deel 2