Ervaar hoe het is om te leven met Autisme

Volg een van de autisme trainingen van Nynke

Autisme Training, Verdiepingsmodule

Omgaan met iemand met autisme kan soms een uitdaging zijn, vooral als je nog niet goed weet hoe je de beste aansluiting vindt. In deze training gaan we dieper in op het gedrag van de persoon met autisme en kom je erachter waarom het (ongewenst) gedrag vaak logischer is dan je van tevoren had gedacht. Wat zit er achter het gedrag en hoe kunnen we nog beter aansluiten bij iemand met autisme zodat die tot ontwikkeling kan komen en jij een prettige werkrelatie met diegene kan opbouwen. 

Austisme centraal
Autisme Training

Resultaat Autisme Training


Na deze training heb je vele handvatten die je morgen al kunt gebruiken om 
nog beter aan te sluiten:
Niet alleen bij de mensen met autisme, maar eigenlijk bij iedereen!

Veelgestelde vragen over Autisme "Positief"

Heb je vragen over het ABC, een training of iets anders, kijk dan bij de veelgestelde vragen.
Meestal vind je daar snel het antwoord!

Autisme in het onderwijs

Het gezicht achter Autisme Positief

Nynke Zuurmond

Autisme Positief Nynke Zuurmond

Ik heb een missie 

Ik zie dat er nog heel veel onwetendheid is over het begrip autisme. Mensen hebben vaak een stereotypebeeld over autisme gekregen door films zoals Rainman en April, May en June of door series: The Good doctor, A-typical of The Big Bang Theory. Het beeld wat in films en series vaak wordt geschetst is eenzijdig en dat terwijl er veel meer gradaties in de wereld van autisme zijn. 

Mijn missie is om mensen die werken en/of leven met autisme (nog) meer inzicht te geven over wat autisme inhoudt. Door al mijn ervaringen als cliënt maar ook als hulpverlener kan ik theorie goed koppelen aan de praktijk. Hierdoor kan ik nog meer inzicht geven in wat voor invloed autisme heeft in een leven.  

Ik heb de afgelopen jaren heel veel tools geleerd, waardoor ik positiever naar mijn autisme kan kijken en er anders mee om heb leren gaan, waardoor ik nu meer energie heb, minder last heb van stress en minder mijn autisme als een beperking ervaar en dat gun ik veel meer mensen met autisme