Ervaar hoe het is om te leven met Autisme

Volg een van de Autisme BelevingsCircuits (ABC) van Nynke

Autisme Coach Nynke Zuurmond

Ik ben een groot voorstander van samenwerken. Elke organisatie heeft haar kwaliteiten en door effectieve expertise en kennisuitwisseling hoeft niet telkens het wiel opnieuw uitgevonden te worden. Ik deel als Autisme coach graag mijn kennis en expertise met anderen om zo de hulpverlening voor iedereen toegankelijk en passend te maken.

Dit doe ik niet alleen in de vorm van het bieden van trainingen, maar ook door het aanbieden van consult en advies rondom specifieke cliëntsituaties.

Nynke Zuurmond
Autisme Workshops en lezingen

Ik werk regelmatig samen met diverse organisatie, maar ook mensen met autisme vragen geregeld een consult bij de Autisme coach aan. Door mijn ervaringsdeskundigheid, kijk ik op een andere manier naar situaties, komt snel tot de kern waardoor oplossingen snel gevonden zijn. Hierdoor is vaak 1 gesprek al voldoende om weer verder te gaan.  

Zou jij ook graag een consult willen om een casus of je eigen situatie te bespreken of een gesprek samen met je cliënt aan te gaan om die meer herkenning en erkenning te bieden? Plan dan snel een afspraak in. 

Veelgestelde vragen over Autisme "Positief"

Heb je vragen over het ABC, een training of iets anders, kijk dan bij de veelgestelde vragen.
Meestal vind je daar snel het antwoord!

Autisme in het onderwijs

Het gezicht achter Autisme Positief

Nynke Zuurmond

Autisme Positief Nynke Zuurmond

Ik heb een missie 

Ik zie dat er nog heel veel onwetendheid is over het begrip autisme. Mensen hebben vaak een stereotypebeeld over autisme gekregen door films zoals Rainman en April, May en June of door series: The Good doctor, A-typical of The Big Bang Theory. Het beeld wat in films en series vaak wordt geschetst is eenzijdig en dat terwijl er veel meer gradaties in de wereld van autisme zijn. 

Mijn missie is om mensen die werken en/of leven met autisme (nog) meer inzicht te geven over wat autisme inhoudt. Door al mijn ervaringen als cliënt maar ook als hulpverlener kan ik theorie goed koppelen aan de praktijk. Hierdoor kan ik nog meer inzicht geven in wat voor invloed autisme heeft in een leven.  

Ik heb de afgelopen jaren heel veel tools geleerd, waardoor ik positiever naar mijn autisme kan kijken en er anders mee om heb leren gaan, waardoor ik nu meer energie heb, minder last heb van stress en minder mijn autisme als een beperking ervaar en dat gun ik veel meer mensen met autisme